Благодарение на Roboclean и неговите свойства за елиминиране на праха, Вие и вашите близки ще се радвате на по-здравословен начин на живот.
       Ако се чудите как да получите вашата свежа глътка въздух и да научете всичко за вредното въздействие, на  домашната прах, акарите и свързаните с тях алергии, моля кликнете ТУК!
Чистият въздух е здраве!
       Ние поемаме дъх около 20 000 пъти на ден и пълним дробовете си средно с 13 кубични метра въздух. Изследванията показват, че има около 250-300 мг/м3 фини прахови частици във въздуха в домовете ни. С други думи, около 4 грама чист прах влизат в дробовете ни всеки ден, без да го забележим.
       Всъщност, теглото на въздуха, който дишаме на закрито е по-голямо от общото тегло на всички храни и напитки, които ние консумираме през целия си  живот. Средностатистичският човек, изкарва в затворена среда (на закрито) около 20 часа на ден. Въпреки това, все още е тревожно ниско нивото на информираност относно замърсеността на въздуха в затворени помещения.
       В наши дни, въздухът в затворени помещения е от 2 до 5 пъти по-мръсен, отколкото този на открито. Няколко проучвания показват, че неблагоприятните вътрешни условия могат и са причина за много случаи на респираторни заболявания. Най-уязвими са децата и възрастните хора!
Домашната прах  и алергените създадават неблагоприятна  жизнена среда за вас и вашето семейство.
       Roboclean пречиства въздуха до 99.99% от всички алергени и микроби като така се неутрализират и симптомите на алергия.
       Roboclean ви позволява да се прочистите  въздуха в дома си с най-обикновена вода от чешмата!!!
       Roboclean е синоним на здравословна вътрешна среда и предпазва Вас и Вашите близки от заболявания на дихателните пътища.


"Аура България" ООД - изключителен представител на продуктите с марка Аura за България.