За да разберете как да получите свеж и чист въздух, без да се налага да отваряте вашите прозорци и да хабите електроенергия за отопление:
натиснете ТУК!
       Прахосмукачката е основното средство за борба с мръсотията и прахта, но и...основният развъдник на домашната флора и фауна. От топлината на двигателя и тъмнината, събраните в торбичката акари, плесени и бактерии се размножават с бясна скорост и при следващото "чистене", заедно с излизащия въздух пръскат поколението си във всички части на дома. Затова едва ли има човек, на които типичният мирис на прахосмукачката да не е крайно неприятен - той е сигнал за опасност за нашата имунна система. А има ли логика - насищаме въздуха в дома си с всевъзможни алергени и го дишаме!?!
       И все пак, прахосмукачката ни е необходима, за да поддържаме чистота и да държим популацията на акарите под контрол. Само че, трябва да изберем не обикновена, а такава със СЕПАРАТОР и ВОДА! - Roboclean       Ние поемаме дъх около 20 000 пъти на ден и пълним дробовете си средно с 13 кубични метра въздух. Изследванията показват, че има около 250-300 мг/м3 фини прахови частици във въздуха в домовете ни. С други думи, около 4 грама чист прах влизат в дробовете ни всеки ден, без да го забележим.
       В наши дни, въздухът в затворени помещения е от 2 до 5 пъти по-мръсен, отколкото този на открито. Няколко проучвания показват, че неблагоприятните вътрешни условия могат и са причина за много случаи на респираторни заболявания. Най-уязвими са децата и възрастните хора!
       Roboclean пречиства въздуха до 99.99% от всички алергени и микроби.        
       Световната здравна организация изчислява, че замърсяването на въздуха в затворени помещения е отговорно за 2,8 милиона смъртни случаи на година!

       Домашната прах  и алергените създадават неблагоприятна  жизнена среда за вас и вашето семейство.
       Roboclean може да помогне за намаляването на тези вредни частици и да неутрализира симптомите на алергия.
       Най-уникалното качество,  което  отделя  Roboclean от обикновените  прахосмукачки с торби за прах е, че Roboclean ви позволява да се прочистите  въздуха в дома си с най-обикновена вода от чешмата!!!
       Без скъпи торбички и филтри! Roboclean използва само СЕПАРАТОР и ВОДА, които Ви дават възможност да дишате чист въздух в дома си!
       Roboclean е синоним на здравословна вътрешна среда и предпазва Вас и Вашите близки от заболявания на дихателните пътища.


"Аура България" ООД - изключителен представител на ROBOCLEAN за България.

"ИЗМИЙТЕ С ВОДА" ВЪЗДУХА ВКЪЩИ!
Прахосмукачката - приятел или враг
Чистият въздух е здраве!