"Аура България" ООД - изключителен представител на ROBOCLEAN за България.

Водещият международен експерт в областта на тестване, сертификация, квалификация, обучение и консултантски услуги, TUV SUD - Германия, официално сертифицира Roboclean и измери неговата ефективност за улавяне на прах - 99.99% процента.
Roboclean e тествана, за да бъде в съответствие със световните стандарти от КEMA (Keuring van Elektrotechnische Materialen te Arnhem) - надеждна, независима компания за сертифициране,
Аura Roboclean е одобрен от ZPMed ®, институцията за тестване в Германия с най-добрата репутация в областта на превантивната медицина, по-специално по отношение на инхибиране или премахване на високи нива на алергени от домашната среда. Лабораторията на ZPMed ® е тествала способността на Roboclean за премахване на акарите от въздуха, като се обръща специално внимание на алергенните вещества в дома. Тестовете доказаха високото ниво на ефективност на Roboclean.
След месеци на старантелни тестове, ZPMed ® даде официално своя одобрителен печат (сертификат) на Aura Roboclean за предотвратяване на болести, причинени от домашни алергени. Този сертификат категорично показва ангажимента на Аura да произвежда продукта Roboclean, който подобрява начина на живот както на здравите хора, така и на тези, които страдат от респираторни заболявания.

Сертификати за дизайн и качество:
Резултатът може да се смята за изключително успешен, тъй като  всички тестове бяха извършени при максимално натоварване на двигателя.
Горди сме от факта, че Roboclean не е само мултифункционален, но същевременно с това изключително КРАСИВ. Наградата reddot беше връчена на 01.07.2013г, когато Roboclean SPLUS беше все още на етап прототип.
град Арнхем - Холандия. След задълбочена изследване, Roboclean е оценена като електрически уред - международно съвместим и безопасен за употреба от всякакви потребители.
Сертификатът reddot е международен приз за дизайн на центъра за проучвания и дизайн Design Zentrum Nordrehein Westfalen в Есен, Германия. От 1954 дизайнери и производители от цял свят се борят за тази почетна награда. Всички отличени с наградата продукти са изложени в музея на reddot до историческия минен комплекс в град Есен.
Good Design Award се организира от японското министерство на Международна търговия и индустрия от 1957г. насам. Със своя 60 годишен опит Good Design е цялостна система в подбора на най-добият дизайн, целяща да обогати и насочи обществото към най-добрите уреди. Roboclean бе признат от Good Design през 2016г.
iF DESIGN AWARD е една от най-престижните международни награди за дизайн.
Тя е символ за "най-добото" от 1953г.,  призната по целият свят. Връчена и на Roboclean през 2016г.
най-доброто от най-добрите. Roboclean спечели наградата през 2016г.
A' Design Award е италианско "състезание" за дизайнери, иноватори и фирми. Носителите на наградата A' Design изпъкнат пред световната медия и потребители представяйки
ICONIC е Вашият ключ към света на архитектурата, интериора и дизайна. Подразделението "Интериорни иновации" включва база данни на най-добрите производители от цял свят. Гордеем се че Roboclean победи цялата конкуренция през 2016г.