Ние имаме решение и наистина здравословна алтернатива - безкраен източник на чиста, здравословна и евтина вода!

Ново проучване установи, че 90% от бутилираната вода е замърсена с микроскопични пластмасови частици. Това поражда опасението дали водата, закупена от магазините, носи потенциални вреди за здравето.
Изследвани повече от 250 бутилки вода от 11 различни марки от цял свят. Учените са установили, че "почти всички са замърсени до известна степен".  Изследователите от Държавния университет на Ню Йорк във Фредония, анализират бутилираната вода по поръчка на журналистическия проект Orb Media. Учените пишат, че са открили "близо два пъти повече пластмасови частици бутилираната вода" в сравнение с предишно тяхното проучване на чешмяната вода.
Според проучването най-често срещаният тип пластмасов фрагмент е полипропилен - типът пластмаса, която се използва за производство на капачки за бутилки.
Експертите предупреждават, че рискът за човешкото здраве, свързан с пластмасовите частици, е съществен като "Има установени връзки с увеличаването на риска от някои видове рак, намаляване броя на сперматозоидите, състояния като хиперактивност и аутизъм", казва ръководителят на изследването, д-р Андрю Мейс. "Знаем, че те са свързани с тези синтетични химикали в околната среда и знаем, че пластмасите осигуряват начин за навлизане на тези химикали в тялото ни".
При бебета и деца се уврежда развитието на мозъка, засяга се моторната функция, намалява се способността за обучение, навлиза се в ранен пубертет. При мъжете  - оплешивяване или рак на гърдата при жените!
Според германските учени някои от тези химикали действат като мощни медикаменти в тялото ни. Те могат да блокират няколко жизненоважни процеси наведнъж, да повлияят на развитието на организма и неговите репродуктивни функции, предизвиквайки увреждане на щитовидната жлеза, и дори да провокират развитието на рак.
Част от пластификаторите и химикалите, които съдържат бутилките, макар и в малки количества, се отделят в течността и оттам попадат в организма, увреждайки го.
3,5 милиона души умират всяка година поради причини, свързани с водите! 1 от 9 души нямат достъп до източник на пречистена вода! Само 1% от водата в света е годна за пиене!
Можете ли да си представите живота без вода?
Водата е най-важният ресурс в света!
Смятате, че закупуването на минерална вода в пластмасова бутилка е здравословна алтернатива на чешмяната вода?! Смятате, че закупуването на "специална" вода за Вашето бебе и преваряването на чешмяна вода няма да навреди и е дори полезна?!
"Аура България" ООД - изключителен представител на продуктите с марка Аura за България.